OVER ONS

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een architectenbureau met een bijzondere expertise op het gebied van tuincentra. Het bureau verlegt haar grenzen en houdt zich sinds enige tijd bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van tuincentra binnen de Europese markt onder de naam "Breddels & De Rijcke". De ruime ervaring die is opgedaan in Nederland heeft de aandacht getrokken van tuincentra in het buitenland en wordt nu ook daar ingezet, onder leiding van Fred de Rijcke.

Het ontwerpen van een goed tuincentrum vergt een bijzondere expertise. Het zijn complexe en vaak grootschalige opgaven, waarin praktische zaken als routing, logistiek en een specifiek binnenklimaat worden gecombineerd met duurzaamheid en een aantrekkelijke uitstraling voor het winkelend publiek. Juist bij complexe opgaven als deze ligt de kracht van Breddels & De Rijcke. Daarbij staan vakmanschap, expertise en een heldere communicatie voor en tijdens het ontwerpproces centraal.

Samen met Paul Breddels staat Fred de Rijcke sinds 2008 aan het hoofd van "Breddels Architecten". Inmiddels zijn er meer dan 600 projecten gerealiseerd. Van kleinschalig tot omvangrijk, van renovatie tot nieuwbouw. Waaronder in de afgelopen jaren onder meer diverse scholen, woningen, bedrijfspanden, winkelcentra, sportaccommodaties en vele tuincentra. De ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van eerlijke en natuurlijke materialen en oog voor detail en afwerking. In alle ontwerpen staan de menselijke maat en flexibiliteit voorop en vormt de manier waarop natuur en gebouw elkaar kunnen versterken een grote inspiratiebron. Bijzondere aandacht gaat altijd uit naar het gebruik, de context, duurzaamheid en groen.Postbus 1233
1700 BE Heerhugowaard
Nederland
T 072 57 60 600
F 072 57 60 606
E mail@breddelsderijcke.nl
Logo Nederlands English Deutsch Fran├žais