GARDEN CENTER ADVICE

Garden Center Advice is de partner voor tuincentrum eigenaren en investeerders die opzoek zijn naar advies en ontwikkeling in de wereld van tuincentra. Toonaangevende experts uit de retail, architectuur en tuincentrumbranche hebben hun krachten gebundeld met als doel: het ontwikkelen of optimaliseren van tuincentra over de gehele wereld.

    PROJECTEN  LEVERANCIERS  DIENSTEN

Garden Center Advice helpt ondernemers om met hun tuincentrum maximaal rendabel te maken en te houden. Door de combinatie van verschillende expertises binnen Garden Center Advice wordt een bedrijf op alle fronten ondersteund. Zo worden met behulp van visuals knelpunten in routing, assortiment en presentatie direct inzichtelijk gemaakt.

ONTWERPEN TUINCENTRUM

Het ontwerpen van een tuincentrum lijkt simpel, maar is dat niet. Juist de simpele manier van het overbrengen van een boodschap naar de consument en wat je als ondernemer wilt uitstralen is ontzettend belangrijk. Tijdens het maken van een ontwerp kijken we eerst naar de manier waarop de ondernemer zich wil positioneren. Wat is de gewenste doelgroep die men wilt aanspreken en bijbehorende clientèle. Wat is het beschikbare investerings budget dat aanwezig is. Wat is de te verwachten omzet potentie van het project. Hoeveel m2 aan vloeroppervlakte is aanwezig? Veel vragen die bij een eerste kennismaking de Revu zullen passeren om duidelijkheid te krijgen in uw wensen.

Dan kan het ontwerpen beginnen. Door te luisteren naar de klant proberen we een zo goed mogelijke eerste schets te maken van het toekomstige ontwerp….. 

TUINCENTRUM BOUWEN

Het bouwen van een tuincentrum is eenvoudig. Het zijn immers palen van hout en of staal met vaak een polycarbonaat of glazen dak. Althans dat is wat men graag doen geloven. Niks is minder waar. Het bouwen can een tuincentrum kan stressvol zijn, emotioneel, spannend en vaak nieuw. U bouwd wellicht niet dagelijks, wij wel. Het team van Garden Center Advice heeft veel ervaring met het bouwen van tuincentra vanuit de hoedanigheid vanuit de architect, maar ook vanuit de rol als kassenbouwer. Onze ervaring geeft de mogelijkheid om samen met u te kijken naar wat voor u de juiste manier is om uw tuincentrum te bouwen. 

WINKEL INRICHTING & 3D ROUTE

Alles draait om het maken van een totaalontmoeting voor de opdrachtgever. Een beleving voor klanten om zich te kunnen intrekken van de dagelijkse sleur of om gewoon een snelle boodschap te doen. Verschillende functies van routing en winkelbeleving moeten geïntegreerd worden in de hedendaagse interieur inrichting. 

"GardenCenterAdvice.com verzorgt de gehele routing en winkelinrichting." 

Als het gaat om nieuwbouw, renovatie of revitalisering van uw tuincentrum, Gardencenteradvice levert alle kwaliteiten die hiervoor nodig zijn: van kennis en advies tot ontwerp en oplevering.  

WINKELMATERIAAL

Winkelmateriaal is belangrijk om flexibel en professioneel producten te presenteren. Van oudsher is de naam tegometal een algemene naam geworden voor stellingen van 2.5 tot 3.6 hoog. De meest gangbare hoogte is 3.6 om producten te presenteren.

De rug wanden kunnen worden vervangen door gaatjes of gladde achterwand. In de gaten achterwand kun je stangen plaatsen waar hang goederen aan kunnen worden gepresenteerd. 

ASSORTIMENT KEUZE

GardenCenterAdvice is een platform dat zeer nauw samenwerkt met verschillende leveranciers die producten leveren aan tuincentra. Door deze nauwe samenwerking hebben we de mogelijkheid om gedegen advies te kunnen geven over wat mogelijke leveranciers zouden kunnen zijn. Per afdeling is het mogelijk om assortimenten van leveranciers in de plannen mee te nemen. De producten worden uiteraard altijd in detail afgestemd per individu maar een basis assortiment is zeer goed denkbaar. Leveranciers krijgen door deze nauwe samenwerking ook de mogelijkheid om vanuit product gedachtengoed een goed advies te geven. Immers zowel tuincentrum ondernemer als leveranciers hebben vaak hetzelfde doel en zijn gebaat bij een zeer goed functionerende vestiging. 

Van bloembollen tot gereedschap, van kamerplanten tot pot & plant combinaties is het mogelijk om winkels in te richten naar alle smaak en wensen van onze relaties. 

MONITORING

Na succesvolle afronding van de realisatie van het gebouw en de inrichting wordt de winkel met producten gevuld. Het is belangrijk dat goed wordt gevolgd wat de verkoopresultaten zijn van de winkel. Bij GardenCenterAdvice hebben we de mogelijkheid om samen met u de resultaten van uw winkel te volgen en te verbeteren.

Door nauwe samenwerking met leveranciers hebben we de mogelijkheid om resultaten van de winkel te volgen. Wanneer blijkt dat een bepaalde afdeling achterblijft kunnen we inzoomen op dit probleem en veranderingen doorvoeren. Door nauwlettend de resultaten te volgen kunnen we de optimale winkel ontwikkelen en investeringen borgen. 

​Winkelmeters die achterblijven in omzet worden in kaart gebracht en de ondernemer krijgt tools in handen voor verbeteringen en kansen om extra inkomsten te genereren. Ook kan Garden Center Advice naar gelang omgevings-, concurrentieanalyses en haalbaarheidsstudies maken. Hierdoor kunnen kansen zo goed mogelijk worden beoordeeld en benut en kunnen potentiële dreigingen tijdig worden gepareerd. Het samen ontwikkelen van een custom made tuincentrum met de adviseurs van Garden Center Advice kan een waardevolle toevoeging zijn voor u als ondernemer. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op zodat wij onze jarenlange ervaring met u kunnen delen.

Garden Center Advice

J. Duikerweg 13
1703 DH  Heerhugowaard
+31 (0) 72 57 60 600
info@gardencenteradvice.com

CONTACT

ONZE PROJECTEN